Werkplaats_204

WERKPLAATS

Vakgarage WK Auto’s beschikt over een modern ingerichte werkplaats met uitstekende apparatuur. Dit zorgt samen met het zeer ervaren personeel (die geregeld bijgeschoold worden voor de nieuwste technieken) voor een hoge productiviteit. U kunt er dus zeker van zijn dat u bij WK Auto’s de auto geheel volgens de fabrikant voorgeschreven norm gerepareerd en netjes terug krijgt.

Hierdoor kunnen wij ons ondanks een lagere prijs toch op een gelijke positie plaatsten als de erkende merkdealer. Vakgarage WK Auto’s zorgt er altijd voor dat u zo snel mogelijk bij ons terecht kunt. (meestal al binnen een week) Of dit nou is voor Schade, Onderhoud, een APK Keuring of Airco-Service.

En dan nog iets; Het is altijd vervelend als de reparatie van de auto duurder uitvalt dan verwacht. Dat beseffen wij maar al te goed. Daarom bespreekt u met de monteur of de chefwerkplaats wat er moet gebeuren en krijgt u tevens te horen wat de kosten bedragen en dat is wel zo prettig. Mochten er nog onverwacht werkzaamheden tussen komen, dan bellen wij u voordat we aan de reparatie beginnen.