Over_onsWK

NIEUWE AUTO'S

Behalve voor de aanschaf van een gebruikte auto, kunt u natuurlijk ook voor een nieuwe auto bij Vakgarage WK Auto’s terecht. Wij kunnen ieder automerk leveren tegen dezelfde leverings- en garantiecondities als de dealer. Natuurlijk kunt u ook uw oude auto bij ons inruilen.

Advies
Een nieuwe auto is een flinke uitgave. Bij aanschaf van een nieuwe auto is de rol het onafhankelijke autobedrijf helder. Vakgarage WK Auto’s is niet gebonden aan één bepaald merk en zal u dus altijd op een objectieve manier adviseren. Samen met u zoeken wij een auto die past bij úw wensen en bij úw budget. Er zijn vele merken, modellen en uitvoeringen op de markt, in net zoveel verschillende prijsklassen. Tegenwoordig zijn nieuwe modellen vaak gericht op specifiek gebruik. Denk maar aan de populaire SUV’s (Sports Utility Vehicle) en MPV’s (Multi Purpose Vehicle) Vooraf is het dus zaak goed na te denken over uw aanschaf. Hoeveel wilt u besteden? Hoe gaat u de auto gebruiken? Wat vindt u belangrijk? Vragen die u bij aanschaf goed moet afwegen.

Restwaarde
Maar het is ook goed om te weten dat de ene uitvoering, straks als gebruikte auto, veel populairder is dan de andere. Zo is bijvoorbeeld een gebruikte auto met airconditioning meer in trek dan een auto zonder. En een auto met een metallic lak heeft een hogere restwaarde dan dezelfde auto met een standaard lak. Een iets hogere investering kan dus een hogere restwaarde opleveren! Vraag daarom objectief advies aan Vakgarage WK Auto’s. Wij kennen al deze details en hebben geen belang bij het merk dat u kiest.