Over_onsWK

FINANCIERING

De aanschaf van een auto betekent in de meeste gevallen een grote uitgaaf. In bijna 85% van de gevallen er dan gebruik gemaakt van een financiering. Ook voor die financiering kunt u bij Vakgarage WK Auto’s terecht.

Wij bieden u de mogelijkheid om uw gekochte auto ter plekke te financieren. Vakgarage WK Auto’s heeft hiervoor een samenwerkingsverband met Santander Consumer Finance zonder tussenkomst van derden.

De voordelen van financieren bij Vakgarage WK Auto’s (i.s.m. Santander)

Betrouwbaar lenen

Bij Santander leent u bij een van de grootste banken van Europa. Santander is in Nederland al meer dan 20 jaar deskundig in het verlenen van Persoonlijke leningen en Doorlopende Kredieten.

Goedkoop geld lenen

Santander biedt u een passende lening tegen een lage rente en met lage maandlasten. 

Verantwoord lenen
Wij helpen u doordacht, verantwoord en tegen aantrekkelijke afspraken aan extra financiele speelruimte. Onze leningen verstrekken we met veel aandacht voor uw persoonlijke omstandigheden. Santander is lid van de VFN, welke streeft naar verantwoorde kredietverlening. Tevens is uw krediet met ons Protectieplan altijd beschermd bij onvoorziene omstandigheden.

Veilig lenen
Santander is lid van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN). Bij alle leden van de VFN staat een verantwoorde en betrouwbare kredietverlening aan hun klanten hoog in het vaandel.De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op de naleving van de Wet op het financieel toezicht (Wft). Santander heeft een vergunning als bedoeld in de Wft.Santander is aangesloten bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) te Tiel. Hier worden al uw kredietaanvragen getoetst en geregistreerd.

De verkoopadviseurs van Vakgarage WK Auto’s worden periodiek bijgeschoold om de klant zoveel mogelijk te kunnen informeren. Hierdoor krijgt u altijd een eerlijk advies, passende oplossingen en voldoende financiële reserve om aangenaam te kunnen leven en zorgeloos te genieten van uw gekochte auto.
U kunt de financiering geheel op uw eigen wensen afstemmen. Zo kunt u bijvoorbeeld veelal zelf u looptijd en/of het maand bedrag bepalen. Schaam u dus niet om er tijdens het verkoopgesprek over te praten, het is voor ons eerder een gemeen goed geworden en wij zijn er specialisten in.

Om de kredietaanvraag zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen, verzoeken wij de volgende stukken alvast mee te nemen:

  • Een origineel bewijs van inkomsten, eventueel ook van uw partner.
  • Een origineel legitimatiebewijs, eventueel ook van uw partner.
  • Een origineel bewijs van een vast dienstverband / intentieverklaring van de werkgever, eventueel ook van uw partner.
  • Een recent afschrift van uw bank- / girorekening. Dit i.v.m. de juiste tenaamstelling.
Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
Betalingsbescherming