BEREKEN UW PRIJS EN MAAK EEN AFSPRAAK

  • Onderhoud met vaste prijs
  • Betaal achteraf na onderhoud
  • Specialist in Leiden e.o.
  • BOVAG en RDW erkend

Auto onderhoud en reparatie Leiden

Het regelmatig laten onderhouden van uw auto zorgt ervoor dat deze de waarde langer behoudt en het zorgt er ook voor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Tijdens een onderhoudscheck bij Vakgarage Wk Auto's - Leiden is het mogelijk dat defecte onderdelen aan de auto ontdekt worden voordat dit schade toebrengt. Vakgarage Wk Auto's - Leiden verricht op vakkundige wijze onderhoud en reparatie aan uw auto. Heeft uw auto onderhoud nodig en woont u in of nabij Leiden, kom dan gerust langs bij Vakgarage Wk Auto's - Leiden. Wij voeren onderhoud uit aan elke auto, van elk merk.

Geeft uw auto de periodieke onderhoudsbeurt aan in het dashboard, of voelt u dat de auto toe is aan een onderhoudsbeurt of reparatie? Zorg dat u een afspraak maakt en hier niet te lang mee doorrijdt. Vakgarage Wk Auto's - Leiden gelegen aan Zoeterwoudseweg 23 bekijkt uw auto en bepaalt altijd voorafgaand aan de onderhoudsbeurt wat de kosten zullen zijn. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 071-5766800 of mail naar info@vakgaragewkautos.nl

Auto onderhoud in Leiden, provincie Zuid-Holland? Klik op onderstaande button om een afspraak te maken. 

Maak nu een afspraak!

Rode Kruis EHBO set bij onderhoud en reparatie

Veilig onderweg met Vakgarage & Rode Kruis. Wanneer u uw auto voor een onderhoudsbeurt bij Vakgarage langs brengt vanaf 1 april ontvangt u bij Vakgarage een gratis Rode Kruis EHBO set. Per uitgegeven EHBO set doneert Vakgarage € 0,40 aan Rode Kruis.