Over_onsWK

BETAALBESCHERMING

Bescherm uzelf en uw familie en vraag een betalingsbescherming bij uw lening aan. Het Protectieplan is een uitgebreide bescherming van Santander die uw financiƫle verplichtingen kwijtscheld in moeilijke situaties.

Geen overbodige luxe
Er zijn dingen waar u liever niet aan denkt, zoals werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, ziekte en overlijden. Toch is het verstandig om daar wel bij stil te staan. Er kan immers altijd iets onverwachts gebeuren. Wanneer u niet meer kunt werken, kunnen uw inkomsten snel behoorlijk dalen. Wanneer u ziek wordt en ook bij overlijden, kunnen uw kosten snel behoorlijk stijgen. Een lening brengt vanzelfsprekend financiƫle verplichtingen met zich mee; ook in moeilijke tijden. Het Protectieplan van Santander zorgt er echter gelukkig voor dat in moeilijke tijden zoals bij werkloosheid of ziekte, deze verplichtingen kwijtgescholden kunnen worden.

Een veilig gevoel
Met een Protectieplan wordt, wanneer u niet meer kunt werken en bij ziekte, uw maandaflossing kwijtgescholden. Bovendien wordt met een Protectieplan in geval van overlijden, zelfs het resterende openstaande saldo kwijtgescholden. Een geruststellende gedachte voor zowel u als uw familie.

Een waardevolle bescherming
Het Protectieplan biedt u deze zekerheid voor een maandelijkse bijdrage van slechts 0,35% berekend over het uitstaande saldo. Uw partner is bovendien gratis meebeschermd.
Wanneer u het Protectieplan aanvraagt dan bent u gedurende de hele looptijd van uw lening beschermd. Bescherm uzelf en uw familie en vraag het Protectieplan aan bij uw lening.