BEREKEN UW PRIJS EN MAAK EEN AFSPRAAK

  • Onderhoud met vaste prijs
  • Betaal achteraf na onderhoud
  • Specialist in Leiden e.o.
  • BOVAG en RDW erkend

Zomerbanden bij Vakgarage Wk Auto's - Leiden in Leiden

Bent u op zoek naar goede zomerbanden voor uw auto in de omgeving Leiden? Alle garages die aangesloten zijn bij Vakgarage kunnen u voorzien van zeer kwalitatieve banden. Bij ons bent u verzekerd van snelle en vakkundige montage, en er is altijd een Vakgarage bij u in de buurt. Doordat Vakgarage merkonafhankelijk werkt kunnen wij u voorzien van het beste advies over zomerbanden. Kom snel langs bij Vakgarage Wk Auto's - Leiden, gelegen in Leiden. Dankzij vakkundig personeel en moderne apparatuur zorgt Vakgarage Wk Auto's - Leiden ervoor dat u veilig de weg op gaat.

Wat zijn zomerbanden?

Zomerbanden zijn speciaal gemaakt voor temperaturen boven de 7°C, deze banden zijn ontwikkeld om een optimale grip en levensduur te bieden bij zomerse temperaturen. Doordat het in de zomer warmer is, kan de band van een zwaardere/hardere rubbersamenstelling gemaakt worden. Door deze hardere samenstelling heeft u met een zomerband een lagere rolweerstand en dus ook een lager benzineverbruik; maar dat is nog niet alles! Zomerbanden zijn goedkoper en zullen ook langer meegaan ten opzichte van winterbanden, dat is dus goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee!

Voordelen zomerbanden

Als u zomerbanden gebruikt waarvoor ze gemaakt zijn bieden ze veel voordelen, hieronder staan de belangrijkste voordelen van zomerbanden:

   Zomerbanden zijn goedkoper
   Zomerbanden slijten minder snel
   Zomerbanden geven optimale grip
   Zomerbanden hebben een lagere rolweerstand en besparen daardoor brandstof

Zomerbanden aanbieding

Vakgarage heeft regelmatig zomerbanden aanbiedingen, als u op de hoogte wilt blijven van de laatste zomerbanden aanbiedingen schrijft u dan hier in op de nieuwsbrief.