Showroom

Vakgarage WK Auto’s is één van de grootste occasiondealers in Leiden en omstreken. Wij hebben ca. 50 occasions voor u op voorraad. U kunt bij ons terecht voor een zeer jonge occasion die als demo auto is gebruikt, tot aan een occasion die door een klant is ingeruild en in de werkplaats weer volledig showroomklaar is gemaakt.


Mocht het zo zijn dat u in onze voorraad niet de occasion van uw dromen kunt vinden, schroom dan niet om (geheel vrijblijvend) een zoekopdracht  bij ons te plaatsen. Wij zijn vaak in staat om op een zeer korte termijn toch de occasion te vinden die u zoekt.


Wilt u uw boot, motor of caravan bij ons inruilen dan bestaat hiervoor ook de mogelijkheid. Door onze ontzettend ruime opzet en zeer ruime mogelijkheden op het gebied van financieringen en verzekeringen, heeft u buiten een zeer ruime keus in occasions ook nog alle mogelijkheden om uw occasion voordelig te rijden.


Vakgarage WK Auto’s is NIET het adres voor koopjes-jagers die zich laten leiden door vage aanbiedingen, maar wel het adres voor een betrouwbare gebruikte auto tegen een zeer concurrerende prijs.


Kom eens kijken in onze showroom aan de Zoeterwoudseweg 23 te Leiden. Wij maken graag persoonlijk kennis met u.

Op zoek naar een occasion!Laat uw airco checkenAutomaat spoelen
Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Offerte aanvragen
Voer uw kenteken in om alles over uw auto te weten te komen
Zoek mijn auto
Wilt u altijd op de hoogte zijn van de laatste Vakgarage nieuwtjes, prijsvragen en aanbiedingen?
Klik hier voor een contactformulier
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.