Occasions

Bij de aankoop van een occasion gaat het niet alleen om de auto, minstens zo belangrijk is de service en garantie. Wie een gebruikte auto van € 4.500,- of meer bij Vakgarage WK Auto’s koopt is verzekerd van 6 Maanden volledige BOVAG Garantie. U heeft dus alle zekerheid dat gebreken die u bij de koop over het hoofd heeft gezien, hersteld worden.

Zes maanden garantie
Met BOVAG Garantie heeft u 6 maanden garantie op onder meer verborgen gebreken aan de auto en aan onderdelen en toebehoren. De voorwaarden zijn opgesteld in samenwerking met en goedgekeurd door de ANWB en de Consumentenbond.

Betrouwbare kilometerstand
Door de koppeling aan de Nationale Auto Pas geeft het BOVAG Garantiebewijs tevens een betrouwbaar beeld van de historie van de auto. Alle kilometerstanden worden u namelijk, zoals ze bij de Nationale Auto Pas zijn geregistreerd, bekend gemaakt.

Bemiddeling
Bij geschillen kunt u kosteloos terugvallen op BOVAG voor bemiddeling. De deskundige medewerkers van BOVAG zullen proberen om tot een acceptabele oplossing voor beide partijen te komen. Lukt dat niet, dan kunt u alsnog terecht bij de Stichting Geschillencommissie.

Bij vakgarage WK Auto’s weet u dus 100% zeker dat u veilig een gebruikte auto aankoopt.

Hier vindt u de BOVAG Garantie voorwaarden.

Op zoek naar een occasion!Laat uw airco checkenAutomaat spoelen
Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Offerte aanvragen
Voer uw kenteken in om alles over uw auto te weten te komen
Zoek mijn auto
Wilt u altijd op de hoogte zijn van de laatste Vakgarage nieuwtjes, prijsvragen en aanbiedingen?
Klik hier voor een contactformulier
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.