Nieuwe auto's

Er zijn nogal wat spookverhalen over de fabrieksgarantie op een nieuwe auto. Die zullen we voor eens en voor altijd uit de wereld helpen. Koopt of onderhoudt u uw nieuwe auto bij een onafhankelijk BOVAG autobedrijf zoals Vakgarage WK Auto’s, dan behoudt u gewoon de fabrieksgarantie.

 

Dat geldt ook als u uw nieuwe auto elders heeft gekocht en het onderhoud door Vakgarage WK Auto’s laat doen. Het is een hardnekkig misverstand dat u verplicht bent uw auto dan te laten onderhouden bij het bedrijf waar u ‘m heeft gekocht. Het is zelfs verplicht in de Europese wetgeving dat u die keuzevrijheid heeft. 

Als u uw auto bij Vakgarage WK Auto’s in onderhoud geeft, blijft de fabrieksgarantie dus gewoon in tact. Alleen als u bij een defect daadwerkelijk een beroep op de garantie doet, eist de fabrikant dat de betreffende reparatie wordt uitgevoerd door een merkdealer. Maar ook in zo’n geval kunt u uw auto gewoon bij ons brengen. Wij zorgen er dan voor dat de merkdealer wordt ingeschakeld, zodat uw garantieclaim probleemloos wordt afgehandeld. 

U kunt dus altijd bij Vakgarage WK Auto’s terecht. U behoudt altijd de fabrieksgarantie en kiest het bedrijf waar u het liefste klant bent.

 

Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

Op zoek naar een occasion!Laat uw airco checkenAutomaat spoelen
Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Offerte aanvragen
Voer uw kenteken in om alles over uw auto te weten te komen
Zoek mijn auto
Wilt u altijd op de hoogte zijn van de laatste Vakgarage nieuwtjes, prijsvragen en aanbiedingen?
Klik hier voor een contactformulier
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.